Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • Anita van der Kolk (5 juli 2011): Hallo Hannie, Ik heb je leren kennen op het zalmrookfeestje bij Marco en Corine. Ontzettend leuk om je schilderijen nu eens te zien. Je hebt het aardig goed uitgelegd moet ik zeggen. Kathy is inderdaad een supermooi portret geworden. Misschien een idee om de foto van het meiske er bij te 'plakken' zodat men kan zien of het lijkt. Of is dat niks?? hahhaha Je hebt echt talent! Prachtig. Geniet er maar van! Hoe is het met de broer van Leen en Ed? Hartelijke groet, Anita
  • Natasja (6 november 2010): Hallo, Ich hab deine Site durch gesehn und ich find es sehr schön, mein Wahl geht aus nach Thema INDIA. Wunsch dir viel erfolg fur deine zukunft. Schöne Grüßen NATASJA.
  • Conny Ruizendaal (3 oktober 2010): Hallo Hannie, Ik snap niet dat ik de eerste ben die in jouw gastenboek schrijft... Ben ik dan ook de eerste die jouw prachtige werk hier aanschouwd? Ben heel benieuwd naar jouw volgende producties, in het echt (Synagoge te Weesp) nog veel mooier overigens dan hier op deze site. Hannie, je hebt echt heel veel talent!